به گزارش قدس آنلاین و به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی پیرامون برخی بداخلاقی ها در فضای مجازی اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد در این فضا برای خود آزادی عملی قائل شده و در انتشار مطالب خود به اصول و ارزش های اخلاقی پایبند نیستند و تشویش اذهان عمومی، افترا، سیاه نمائی و نشر اکاذیب را علیه اشخاص حقیقی انجام می دهند که در صورت شکایت، پلیس فتا به این گونه پرونده ها به عنوان یک اقدام مجرمانه با جدیت رسیدگی می کند.
وی با بیان اینکه پیگیری پرونده های بداخلاقی در فضای مجازی علیه اشخاص حقیقی نیاز به شاکی خصوصی دارد افزود: در صورت شکایت اشخاص از مطالب توهین آمیزی که علیه آنها در فضای مجازی انتشار یافته پلیس با جدیت پرونده آنها را پیگیری و عاملان آنها را دستگیر و به مراجع قضائی معرفی می کند.
این مقام مسئول در ادامه از رشد ۷۵ درصدی کشف و برخورد با مزاحمت های اینترنتی و تحویل عاملان آنها به مراجع قضائی در دوماه نخست امسال خبر داد.
سرهنگ مرتضوی علت وجود بداخلاقی در فضای مجازی را عدم پیگیری افراد متضرر از این گونه مطالب عنوان کرد و اظهار داشت:کاربران باید بدانند که به عنوان یک حق قانونی می توانند نسبت به مطالب توهین آمیز، تهمت، افترا و نشراکاذیب و مزاحمت هایی که در فضای مجازی بر علیه آنان می شود پیگیری نموده و مطمئن باشند که پلیس و دستگاه قضائی نیز از آنان حمایت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه افرادی که اقدام به انتشار این گونه مطالب می کنند از تعقیب قضائی عمل خود اطلاع ندارند اظهار داشت: در ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای این عمل صراحت به عنوان جرم شناخته شده و برای آن مجازات حبس و جزای نقدی تعیین گردیده و لازم است تا کاربران نسبت به اظهارات خود در فضای مجازی بیشتر دقت نمایند تا برایشان مسئولیت سازی درست نشود.
نظر شما